Geslaagd Lenteconcours en dressuursucces

Datum: 05-03-2018

8.21 uur - Afgelopen week werd voor het eerst het Lenteconcours georganiseerd in de nieuwe accommodatie Hippisch Centrum ’t Oale Spoor. En er was veel animo om te starten. Ruim 1000 paarden- en ponycombinaties kwamen aan de start.

 
 
Alle rubrieken waren vol en de ruiters waren vol lof over de organisatie, de parcoursen en de nieuwe hal. Bij het BB springen categorie A/B/C wist Hertruiter Luc Eshuis met zijn pony Forest Fire een prachtig foutloze ronde te rijden. Hij kreeg 80 punten van de jury en dit was goed voor een eerste prijs.
 
Er was ook dressuursucces. Milou Ekkel ging afgelopen woensdag van start in Raalte met haar paard Uvonia in de klasse Z1. Zij behaalde de derde prijs met 211,5 punten. Vrijdag startte zij in Wierden. Hier haalde zij een tweede en een derde prijs met 215 en 220 punten. Ook Marjolein Toeters ging van start in Wierden. Zij startte met haar paard Zaira in de klasse B. Hier behaalde zij een tweede prijs met 198 punten.
 

Luc Eshuis
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: