Oplichters ze blijven het proberen!!!

Datum: 19-02-2018

18:49 uur - Opnieuw werd er vandaag aangifte bij politie Hellendoorn gedaan van oplichting. Een crimineel deed zich voor als een "medewerker" van de belastingdienst en verzocht hem om een groot geldbedrag over te maken in verband met een achterstallige aanslag. Ondanks dat het slachtoffer twijfelde over de juistheid van deze mededeling, voelde hij zich dermate onder druk gezet door de boete die volgens de oplichter zou volgen, en eventuele beslaglegging. Daarom maakte hij het geld over.

Toen hij erachter kwam, dat dit alles niet volgens de waarheid was, was het al te laat en kon het geld niet teruggehaald worden door de bank. 

Helaas worden er nog dagelijks mensen het slachtoffer van dit soort praktijken.
Vertrouwt u het niet neem dan contact op met de "echte" Belastingdienst. 
Mooier kunnen we het niet maken misschien wel veiliger met deze waarschuwing.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

netgoed schreef op 20-02-2018

Hoe idioot kun je wezen? je weet toch onderhand dat je nooit via de telefoon geld moet overmaken ? als je al zo dom bent heb je niet eens recht op een telefoon of i-net verbinding ! achja zal wel aan mij liggen ?

Wat ben ik toch een tut! schreef op 20-02-2018

Dom is een kwetsend woord, er zijn genoeg mensen met verstandelijke beperking die zelfstandig kunnen wonen. Juist deze mensen worden slachtoffer en laten zich allerlei abonnementen aansmeren, bestellen veel onzinspullen via internet etc. en kunnen zich niet verdedigen tegen gladde praatjesmakers. Hun persoonlijk begeleiders die wekelijks een paar uurtjes komen helpen zijn druk om zulke zaken weer ongedaan te maken.

Mitis schreef op 20-02-2018

Prima opmerking Tut! Netgoed bewijst de eigen kortzichtigheid en domheid.

jos schreef op 20-02-2018

ben jij er ook ingetrapt :)

Mitis schreef op 21-02-2018

@ Jos, als je bij mij aanbelt verschijn ik en boven kniehoogte de kop van mijn hond, een Mastino. Nooit last van babbelaars. Je kunt ook rustig bij me inbreken, je komt alleen nooit weer buiten (-;

Uw reactie

Naam:
Bericht: