Politie voert verkeerscontroles uit

Datum: 01-02-2018

10.27 uur - Op dinsdag 30 januari tussen 07.00 uur en 12.00 uur hebben agenten van het team Hellendoorn op meerdere plekken rondom Nijverdal en Wierden verkeerscontroles uitgevoerd.

 
Op de parallelweg N35 tussen Nijverdal en Wierden is er gecontroleerd op snelheid. De toegestane snelheid is 60 km/u. Een drietal bestuurders heeft proces-verbaal gekregen. Ze reden 23, 26 en 30 km/u te hard. Een bromfietser heeft proces-verbaal gekregen voor het rijden met een bromfiets, waarvan de remmen niet werkten.
 
Op de Klokkendijk onder Notter heeft een tweetal bestuurders een proces-verbaal gekregen voor het niet dragen van de autogordel. Een bestuurder heeft proces-verbaal gekregen voor het niet volgen van de verplichte rijrichting op de Boomcateweg onder Nijverdal.
 
Op de N35 onder Haarle, gemeente Hellendoorn, hebben drie bestuurders proces-verbaal gekregen. Zij reden 104, 104 en 106 km/u, waar 80 km/u toegestaan is. Een bestuurder kwam al bellend rijdend langs de controle en kreeg hiervoor proces-verbaal.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 01-02-2018

Wat vind ik dat mooi Vooral de parallel weg naar Wierden. Waar ook veel fietsers rijden.

Han schreef op 01-02-2018

Heerlijk om te lezen. Moeten ze vaker doen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: