Negeren verplichte rijrichting

Datum: 25-01-2018

09:29 uur - Op dinsdag 23 januari is er tussen 11.00 uur en 11.30 uur gecontroleerd op de Boomcateweg in Nijverdal door een agent van politie team Hellendoorn.

 

Er waren klachten bij de politie binnengekomen dat men vanaf de Boomcateweg de Burgemeester H. Boersingel op reed, terwijl dit niet is toegestaan.

In het korte tijdbestek zijn er drie bestuurders bekeurd voor het negeren van de verplichte rijrichting. Één van de bestuurders veroorzaakte hierbij bijna een kop-staartaanrijding.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Mitis schreef op 25-01-2018

Dat fietstunneltje daar is een typisch voorbeeld van verkeerde zuinigheid en de basis van het probleem. Is het tunneltje met een stoplicht niet per rijbaan ook bruikbaar voor personenauto's. Zo druk is het daar nu ook weer niet.

H v Henk schreef op 25-01-2018

@Mitis,is daarmee het probleem van het oprijden vanaf de Boomcateweg de Burgermeester Boersingel op uit de wereld.

Jos schreef op 25-01-2018

Tuurlijk mitis. Een tunnel helpt het negeren van de gesloten verklaring. Hoe dom ben je?

William S. Burroughs schreef op 26-01-2018

Aan Jos. Zo dom is ze niet maar in dit geval wel een beetje. Prettige dag.

D.J. schreef op 26-01-2018

Ik wist niet dat Mitis een ze was.

boersingel schreef op 26-01-2018

met een tunnel heb je geen aansluiting op de boersingel dus is afslaan onmogelijk. Stoplicht is een goed idee, zie je wel meer

William S. Burroughs schreef op 26-01-2018

Aan D.J. Je weet het tegenwoordig niet meer met al dat gender neutrale gedoe. Sorry als ik mij heb vergist. Prettige dag.

Wat ben ik toch een tut! schreef op 27-01-2018

Aanleg stoplicht brengt onnodig kosten met zich mee. En dan is het nog niet geschikt voor bestelbussen, auto’s met aanhangwagens en vrachtwagens. En wat wanneer men toch nog gauw even door het rode stoplicht rijdt? Beter is om constant op social media en kranten te melden dat er politiecontrole is geweest en er bestuurders bekeurd zijn.

H v Henk schreef op 27-01-2018

Het mooiste van de kruising Burgemeester H Boersingel met de Boomcateweg is, van welke kant je ook komt, je hoeft niet te kiezen je moet rechtdoor. Ik ben voor een camerasysteem dat een kenteken leest,100% pakkans. Is het gegarandeerd zo afgelopen Die camera betaald zichzelf.

Ries schreef op 28-01-2018

@Henk Ik ben tegen camerasystemen. Niet omdat ik daar een verbod zal verbreken, maar simpelweg omdat ik niet wil dat de regering hoef te weten dát ik daar ben, op welke dag en tijdstip. U bent zo een naïef persoon dat alles van zich laat vastleggen onder het mom ik heb niets te verbergen dus het mag. Het liefst laat u ook een camera in uw voortuin plaatsen die bij u naar binnen kijkt terwijl u onzedig bezig bent op de 3-zits bank met de uwe opdat Het Rijk dan kan zien dat u hetero bent. Of zoiets. Fijne dag!

Mitis schreef op 28-01-2018

De enige die mijn opmerking goed begreep was boersingel. Alle anderen missen fantasie of intelligentie... (-; en natuurlijk vallen vrachtwagens af.

William S. Burroughs schreef op 28-01-2018

Aan Mitis. Ik heb een vrij grote fantasie dus u moet haast wel boersingel zijn geweest? Prettige dag.

H v Henk schreef op 28-01-2018

@Ries. Ik denk dat jij lekker onder die grote steen moet blijven liggen. Als je denkt dat je zonder camera`s onzichtbaar bent voor (Het Rijk) de Overheid, moet je lekker blijven slapen en vooral niet wakker worden.Je kon weleens heel erg schrikken als je niet al te naïef bent. (3 zits bank zo 1975,we geven ons tegenwoordig toch bloot op Facebook,twitter,en andere sociaal media).

Mitis schreef op 29-01-2018

Idd H v Henk, de keurige burger wordt goed in de gaten gehouden, je hoeft zelfs je belasting formulier niet meer in te vullen, voor criminelen gelden andere spelregels (-;

Wat ben ik toch een tut! schreef op 29-01-2018

Politie, controleer liever of fietsverlichting in orde is, vooral buiten de bebouwde kom. En deel a.u.b. reflecterende veiligheidshesjes uit.

Uw reactie

Naam:
Bericht: