Een van de slachtoffers van het ongeval op de N35 overleden

Datum: 16-01-2018

17:35 uur - Bij het verkeersongeval vanmiddag omstreeks 13.45 uur op de Almeloseweg (N35) onder Haarle, is  een 73-jarige vrouw uit Nijverdal om het leven gekomen.

 

Zij kwam uit de richting van Nijverdal en reed in de richting van Raalte. Zij reed in een personenauto en botste door nog onbekende oorzaak op een tegemoetkomende personenauto. Deze werd bestuurd door een 45-jarige man uit Zwolle.

Het slachtoffer is ter plekke aan haar verwondingen overleden. Een opgeroepen traumahelikopter kon ter plekke helaas niets meer betekenen.

De 45-jarige automobilist uit Zwolle is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis in Almelo voor verder onderzoek en behandeling. 

Collega’s van de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de eenheid Oost-Nederland doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: