Een dode en een gewonde bij ongeval vanmiddag op de N35

Datum: 02-01-2018

UPDATE 21.00 uur 17.33 uur - Vanmiddag is bij het ongeval op de N35 bij Haarle, waarbij een vrachtauto en twee personenauto's waren betrokken, een persoon overleden. De bestuurster uit de andere personenauto is gewond geraakt. De bestuurder van de vrachtauto is door de politie opgevangen.

 
UPDATE 21.00 uur
 
Rond 15.10 uur kreeg de politie een melding van een verkeersongeval waarbij een vrachtwagen en twee personenauto’s betrokken zouden zijn. Ter plaatse bleek dat een personenauto, bestuurd door een 39-jarige man uit Amsterdam, vanuit Nijverdal in de richting van Raalte had gereden. De man is door nog onbekende oorzaak op de weghelft van het verkeer komende uit de richting van Raalte gekomen. 
 
De man kwam frontaal in aanrijding met een personenauto, bestuurd door een 49-jarige vrouw uit Nijverdal. Een 51-jarige chauffeur van een vrachtwagen uit Tsjechië, die achter de personenauto van de vrouw reed, zag het ongeval gebeuren en week naar links uit om een aanrijding te voorkomen. 
 
Door de frontale aanrijding kwam de personenauto van de 39-jarige man aan het tollen en hierdoor weer terug op zijn eigen oorspronkelijke weghelft. Hier kwam hij in botsing met de vrachtwagen. 
 
De 39-jarige man uit Amsterdam is op de plek van het ongeval overleden. 
 
De 49-jarige vrouw is zwaargewond en met onbekend letsel per traumahelikopter vervoerd naar het ziekenhuis in Enschede. 
 
De vrachtwagenchauffeur en zijn bijrijder bleven ongedeerd, maar waren erg geschrokken. Zij zijn opgevangen op het politiebureau in Nijverdal waar, met behulp van een tolk, zij gehoord zijn over de aanrijding.
 
Het team Verkeersongevallenanalyse van de eenheid Oost-Nederland doet onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. 
 
Politie Hellendoorn
 
 

 

 

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Burger schreef op 02-01-2018

Respect voor de hulpdiensten dit is al de zoveelste ongeluk waarbij er mensen om het leven komen respect mannen en vrouwen van de politie en ambulance en brandweer

Uw reactie

Naam:
Bericht: