Buit gevonden afkomstig van inbraak

Datum: 28-12-2017

21.06 uur - Een "meet & greet" met de kerstman bij het buitencentrum van Staatsbosbeheer in Nijverdal... Maar..., dat was niet de reden van de komst van de politie...! Een oplettende burger had op 2e kerstdag in het wandelgebied, dichtbij het buitencentrum, een dichtgeknoopte kussensloop zien liggen en meldde dit bij Staatsbosbeheer.

 
Het buitencentrum gaf de vondst aan de politie door. Bleek dat de inhoud van het kussensloop een klein gedeelte was van de buit, van een eerder gepleegde woninginbraak (gepleegd op vrijdag 22 december). Het kussensloop was kurkdroog en heeft dus vermoedelijk nog niet zo lang op de aangetroffen plek gelegen.
 
Heeft u gezien wie het groen/blauwe kussensloop (zie foto) heeft "gedumpt" of heeft u nadere informatie, stuur politie Hellendoorn dan een privébericht via de messenger van hun Facebook of bel met de politie op 0900-8844.
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: