De politie heeft uw hulp nodig!

Datum: 16-12-2017

09:37 uur - Donderdag 14 december ergens tussen 21:30 uur en 22:30 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden, waarbij een vuurwapen was gezien. Waar deze mishandeling heeft plaatsgevonden is nog steeds niet duidelijk!  De melding werd anoniem gedaan en onbekend is of deze melder ook het slachtoffer is. De melder gaf gedetailleerde informatie over het voertuig, namelijk een grijskleurige Volkswagen Golf, en zijn locatie, namelijk de N35 onder Nijverdal. De rijrichting was Raalte. 

 

Onder Nieuw Heeten werd het voertuig aangetroffen en middels een uitpraat procedure zijn er drie personen uit het voertuig gehaald en aangehouden. Het betreft hier een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en twee mannen van 23 en 26 jaar oud uit Rotterdam. 

Een van de verdachten had 'verse' verwondingen die kunnen duiden op een vechtpartij. 
In het voertuig werd een lege huls aangetroffen, een taser en een aanzienlijk geldbedrag. 

Wij hebben je hulp nodig bij het volgende:

- Wij willen in contact komen met de melder dan wel het slachtoffer
(Er is gebeld met een prepaidkaart, waar wij geen contact meer 
mee krijgen)
- Wie kent of weet wie het slachtoffer is van de mishandeling?
- Wie heeft er meer informatie over het voertuig, een grijskleurige VW Golf, in combinatie met de drie personen?

Heb jij iets gezien of gehoord neem dan zo snel mogelijk contact op met ons via een privébericht op de messenger van Facebook of bel met ons op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: