Politie houdt man met inbrekersgereedschap aan

Datum: 14-12-2017

11.07 uur - Op woensdag 13 december rond 19.45 uur nam een agent tijdens zijn surveillance de parkeerplaats, tegenover Dalzicht naast de begraafplaats op de Grotestraat in Nijverdal, mee in zijn ronde. Hij zag daar een personenauto staan en uit een check van het kenteken bleek dat de tenaamgestelde veelvuldig voorkwam in de politiesystemen, onder andere voor inbraken.

 
 
De 47-jarige inzittende uit Kampen werd samen met het voertuig gecontroleerd. De man bleek in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid harddrugs, waar hij afstand van deed.
In het voertuig trof de politie meerdere gereedschappen aan, die aangemerkt konden worden als inbrekersgereedschappen. Er werd onder andere een breekijzer aangetroffen.
 
De 47-jarige man is aangehouden voor het in het bezit hebben van inbrekersgereedschap. Zijn mogelijke rol in de woninginbraak aan de G.J. Piksenstraat wordt meegenomen in het onderzoek.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: