SVVN ontvangt ASV’57

Datum: 29-09-2017

07:32 uur - Aanstaande zaterdag speelt SVVN 1 haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018. Afgelopen zaterdag had SVVN tijdens de seizoensopening lang zicht op een verrassende, maar niet minder verdiende overwinning op het veld van VV Mariënberg toen in de 88ste minuut, na een dubieuze beslissing, de gelijkmaker door de thuisploeg werd gescoord. Maar vertoonde spel moet alles wat de Volharding aan het hart heeft moed geven. Dat was namelijk beter dan gemiddelde niveau van vorig seizoen.

 

De tegenstander van aanstaande zaterdag is een oude bekende: ASV’57. Onze gedachten gaan nog even terug na die mooie meidag in 2016 toen ASV’57 mocht figureren in de kampioenswedstrijd van SVVN. Na een 3-0 voorsprong scoorden de gasten nog twee keer, maar verder liet SVVN het niet komen en werd SVVN kampioen van de 4de Klasse. Datzelfde overkwam ASV’57 afgelopen seizoen. ASV’57 speelde al een aantal seizoenen om de prijzen mee, maar wist dat nooit om te zetten in een promotie uit de krochten van het zaterdagvoetbal waarin het de laatste 30 jaar verbleef. Maar afgelopen lente was het dus groot feest in het Aadorpse wat de groeiende periode van de club cachet geeft. De eerste wedstrijd in de 3de Klasse was direct een speciale voor ASV. In de gemeentelijke derby was Oranje Nassau in Aadorp met 0-3 te sterk. Maar laten we eerlijk zijn: In tegenstelling tot Oranje Nassau zijn zowel ASV’57 als SVVN geen titelfavoriet in deze klasse. De aftrap van de wedstrijd SVVN tegen ASV’57 is 14:30 uur. Scheidsrechter bij deze wedstrijd is de heer Dick Beldman uit Holten. Pupil van de week is Ryan ten Hove. Ryan is zes jaar oud en speelt in SVVN JO8-1.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: