Belastingdienst legt beslag op zestien voertuigen bij controle in Nijverdal

Datum: 30-06-2017

08:00 uur - Op donderdag 29 juni heeft de politie een multidisciplinaire verkeerscontrole gehouden op de binnenplaats van het politiebureau in Nijverdal. Bij deze controle waren de RDW en de belastingdienst aanwezig. De voertuigen die binnen kwamen werden gescand door het ANPR-systeem (Automatic NumberPlate Recognition). In totaal zijn er 96 auto's gecontroleerd. Alle bestuurder hebben een blaastest afgelegd, maar niemand was onder invloed van alcohol.

 

Voor de belastingdienst waren er 34 hits afgegeven door de ANPR. De betrokkenen hadden een gezamenlijke vordering openstaan van bijna 150.000 Euro. Er is op 16 voertuigen beslag gelegd, waarvan er 10 direct afgevoerd zijn. Er is voor bijna 40.000 euro direct betaald.

Voor de politie kwamen er 7 hits binnen. Hiervan zijn 2 voertuigen buitengebruik gesteld, omdat de bestuurders de boetes niet meteen konden betalen. De andere 5 hebben de boete meteen betaald, voor een totaal bedrag van 2705,00 Euro. Tevens zijn er 14 bekeuringen geschreven voor diverse verkeersovertredingen.

Foto's: Facebookpagina Politie Hellendoorn



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: