Politie Hellendoorn waarschuwt verhuurbedrijven. Wees Alert!

Datum: 09-06-2017

11:20 uur - Gereedschap verhuren? Aanhangwagen verhuren?  Prima, maar wees alert!! 
In de afgelopen weken zijn er namelijk diverse aangiftes van verduistering bij ons binnengekomen van verhuurbedrijven. Zij verhuurden gereedschap te goeder trouw aan klanten, die het gehuurde vervolgens niet terug kwamen brengen. En dat is diep triest, maar keiharde werkelijkheid!  Uiteraard zijn we druk doende om in deze zaken een verdachte op te sporen. 

 

 

Maar we willen u ondertussen ook waarschuwen! 
Verhuurt u gereedschap of aanhangwagens? Vraag dan vooral om inzage in een rijbewijs of een id-kaart om de identiteitsgegevens te noteren! Daarmee breng je een potentiële dader wellicht op andere gedachten. Maar waagt-ie het alsnog, dan vergemakkelijkt dat alleen maar ons opsporingsonderzoek. 
Daarnaast zegt uw onderbuikgevoel heel vaak heel veel! Voelt het niet goed, wees dan extra scherp (noteer bijvoorbeeld ook een kenteken van de auto, waarmee de goederen worden opgehaald) en waarschuw ons. 

U kunt ons altijd bellen via 0900 – 8844. In gevallen van spoed belt u 1 1 2.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldern schreef op 09-06-2017

Vooral voorzichtig zijn met nijverdallers.....

K-e schreef op 09-06-2017

Hartelijk dank Heldern.

verhuur schreef op 09-06-2017

Ik snap gewoon niet dat ze niet direct een foto maken van de huurder ? en evt een sms sturen ter plekke naar zijn fone probleem opgelost ? tenminste je hebt als verhuurder je best gedaan

Jos schreef op 09-06-2017

zet er een BOA neer flitsen genoeg

Uw reactie

Naam:
Bericht: