19-jarige Nijverdaller neergestoken in Groningen

Datum: 20-05-2017

15:03 uur - Een 19-jarige Nijverdaller raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond  in Groningen. Hij werd naar eigen zeggen zonder aanleiding aangevallen door twee mannen en met een mes gestoken.

 

Volgens de politie fietste de Nijverdaller  van de stad naar naar huis toen hij rond 3.15 uur door de daders werd aangesproken.

Het duo zat op één fiets en kwam de jongen tegemoet fietsen. Toen ze langs elkaar fietsen kreeg de jongen een schop. Het slachtoffer stopte en zei er iets van. Toen stapte de man die achterop zat af en stak het slachtoffer met een zakmes in zijn been en elleboog. Na de steekpartij maakten de daders zich uit de voeten.

Ook de Nijverdaller kon wegrijden. Hij heeft een voorbijganger aangesproken die de politie en de ambulancedienst waarschuwde. Die bracht de jongen naar het ziekenhuis, waar zijn wonden gehecht moesten worden.

 

Bron: DVHN

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: