Poging tot diefstal in woning Parallelweg, getuigen gezocht

Datum: 17-02-2017

16.36 uur - Op woensdag 15 februari 2017 om 14:05 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding dat er een drietal personen overlopen waren in een woning, gelegen aan de Parallelweg te Nijverdal. Bleek dat een onbekend gebleven vrouw de 90-jarige bewoonster bij de deur aan de praat hield en een andere vrouw was op dat moment de woning aan het doorzoeken.

 
 
 
Een zoon van de bewoonster was thuis en betrapte de dames. Hij kon een van hen vastgrijpen, maar deze werd uiteindelijk ontzet door een onbekend gebleven man, waarna het drietal in een grijskleurige Opel Zafira, voorzien van het Duitse kenteken beginnend met EL-HK-?
Uit het ingestelde onderzoek blijkt dat het vermoedelijk om een grijskleurige Opel Zafira, voorzien van het kenteken EL-HK414 gaat. Dit voertuig is op dinsdag 14 februari 2017 gestolen in Duitsland. 
 
De signalementen zijn:
 
Man:
- 30-35 jaar oud
- zwartkleurig haar
- normaal postuur
- lengte 1 meter 70 à 1 meter 80 lang
- droeg zwartkleurige bovenkleding
 
Vrouw 1:
- kort zwartkleurig haar naar achteren gekamd
- normaal postuur
- lengte rond de 1 meter 60 lang
- zwartkleurige lang model jas met blokken er op
 
Vrouw 2:
- zwart haar
- normaal postuur
- lengte rond de 1 meter 80 lang
- zwartkleurige jas
 
Allen waren getint.
 
Bent u getuige geweest van deze insluiping of heeft u hierover nadere informatie dan kunt u contact opnemen met de politie Oost-Nederland, basisteam Twente-West, bereikbaar op 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: