Lenneke Bergboer uit Nijverdal eerste bij NK taekwondo

Datum: 05-12-2016

10:26 uur - Op zondag 4 december 2016 vonden de Nationale Kampioen schappen Poomsae plaats in Oss, waar drie leden van Taekwondo Oude Luttikhuis aan hebben deelgenomen. Alle drie vielen ze in de prijzen.Lenneke Bergboer, uit Nijverdal, kwam uit in de klasse, Individual - 9 - 11 jaar Female, welke ze met groot puntenverschil wist te winnen en haar eerste nationale titel binnen weten te slepen.

In de voorronde ging ze al ruim aan kop, in een poule met 12 deelnemers, en wist het niveau vast te houden tijdens de finaleronde. Hiermee werd ze eerste in haar klasse.

 

Emine Medik, uit Almelo, deed mee in de klasse, Individual - 18 - 30 jaar Female . Ze heeft met haar taegeuks een mooie derde plek veroverd.

 

Rom Langerak, uit Enschede, kwam uit in de klasse, Individual - 51 - 60 jaar Male. Hij was zelf aanvankelijk niet zo tevreden over zijn poomsae's, maar daar dacht de jury gelukkig anders over.

Hij veroverde ook een prachtige derde plek op het NK en was er terecht erg blij mee.

 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: