Putters in het centrum van Nijverdal gespot

Datum: 31-07-2016

23.17 uur - Wij kregen onderstaande foto's toegezonden van een bezoeker die vermoedt hier met een broedend paartje putters te maken te hebben. Het kostte dagen om ze op de foto te krijgen, maar het is gelukt.


Foto's: Gerrit Tijhuis

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 01-08-2016

Het Puttertje hangt als schilderij in het Mauritshuis in Den Haag. Daarnaast heeft Donna Tartt een leuk boek geschreven met als titel Het Puttertje. Tot zover. Een beetje cultuur in het komkommer seizoen is immers nooit weg. Prettige dag.

Jos schreef op 01-08-2016

't Puttertje is een comfortabel 6 persoons vakantiehuis. Het vakantiehuis is gelegen in Henxel in het kleinschalige park “De VOORTWISCH” waarin ook de “Golf en Country Club Winterswijk” met een 18 holes baan ligt. Het is de ideale plek voor mensen die van rust, natuurschoon, wandelen en fietsen of van golfen houden. De vele mooie wandel- en fietsroutes die de Achterhoek rijk is voeren naast verharde wegen ook over zandwegen en door bossen langs typische boerderijen en landgoederen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: