Nijverdalse Leonie doet mee aan finale Miss Grand Netherlands

Datum: 02-06-2016

10.20 uur - Aanstaande zondag 5 juni 2016 is het zover! De finale van Miss Grand Netherlands. Deze miss verkiezing behoort tot 1 van de grootsten van de wereld en ik ben super trots dat ik een van de 4 finalisten ben! We hebben de afgelopen tijd verschillende opdrachten gekregen van 12 months of beauty om te laten zien wat we in huis hebben, dit weegt mee in het alles bepalende jury overleg.

 
 
Op dit moment ben ik bezig om mijn pitch over ‘Stop the war’ goed voor te bereiden die ik voor de jury moet gaan presenteren. De uiteindelijke winnares van Miss Grand Netherlands mag Nederland in oktober gaan vertegenwoordigen in Las Vegas. Dit is natuurlijk een hele eer want wie wil er nou niet ons mooie Nederland vertegenwoordigen!
 
Miss Grand International is uitgegroeid tot een van de meest prestigieuze miss verkiezingen in de wereld. Deze kan gerekend worden tot een grand slam pageant, waartoe ook Miss Universe en Miss World behoren. Het doel van deze verkiezing is het verbannen van geweld en vijandigheid uit de wereld en het brengen van vrijheid, vrede en harmonie in ons allen, zowel in land, religie, ras, community en familie, omwille van de generaties die volgen. Dit hopen ze te bereiken door educatie en bewustwording. Om deze boodschap van vrede te brengen over de gehele wereld wordt gebruik gemaakt van o.a. (social) media.
 
Leonie van Gaveren
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Willem schreef op 02-06-2016

Leonie mag van mij wel winnen. wat een schoonheid en zo te lezen ook brains

Uw reactie

Naam:
Bericht: