Juryleden Schrijfwedstrijd “Waanzin – te gek voor woorden!” bekend

Datum: 31-01-2015

14.00 uur - ZINiN Taal organiseert een schrijfwedstrijd rondom het thema 'Waanzin – te gek voor woorden'. Pak uw pen en schrijf! Laat u inspireren door de ‘Waanzin’ en schrijf een kort verhaal. Iedereen kan meedoen met deze wedstrijd.

 
Het verhaal moet bestaan uit minimaal 750 woorden en maximaal 2000 woorden. De juryleden zijn: voorzitter Theo Hakkert, boekrecensent van dagblad Tubantia; Anja den Dolder-Soeten, wethouder cultuur van de gemeente Hellendoorn; Daniëlle Bakhuis, schrijfster; Jan Verhoek en Bob Faber. Tijdens een feestelijk bijeenkomst wordt de winnaar op 16 maart 2015 bekend gemaakt in de foyer van het ZINiN theater.
 
De inzenddatum is verlengd tot 28 februari. 
De verhalen kunnen worden gemaild naar cultuur@zinin.com of worden opgestuurd naar ZINiN Taal, Willem Alexanderstraat 7, 7442 MA Nijverdal.
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 31-01-2015

Ik leef constant in een wereld vol waanzin. Het is gewoon te gek voor woorden. Prettige dag.

Maarten schreef op 01-02-2015

@William S. Burroughs, Voor een dooie heb je waanzinnig veel praatjes, zijn familie vind het ook te gek voor woorden dat iemand uit de gemeente Hellendoorn zijn naam misbruikt.

William S. Burroughs schreef op 01-02-2015

Aan Maarten. U moet van een mug geen olifant maken. Mocht het mij verboden worden dan leg ik mij daarbij neer en zal verder gaan als Charlie Chaplin inclusief wandelstok. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: