Kleppernaatje test real-time parkeren in Nijverdal

Datum: 21-10-2013

 

Hart van Hellendoorn ging vandaag op stap met Kleppernaatje die het real-time parkeren in Nijverdal ging uitproberen.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Harm schreef op 21-10-2013

leuk filmpje, kan zo bij een toneelclub. Goed gedaan. Maar het was duidelijker geweest als het was opgenomen met mobiel, met de uitleg erbij.Maar toch leuk

chris schreef op 21-10-2013

Ben het met Harm eens; laat dan ook een filmpje zien hoe dat nou moet met real-time parkeren. Vind het nou nogal ingewikkeld.

Marlou schreef op 21-10-2013

Chris, Dat is juist de bedoeling van het filmpje, laten zien hoe ingewikkeld het is! Officiƫle uitleg over het apparaat lijkt me zaak voor de gemeente.

Leo schreef op 22-10-2013

Kijk eens op yellowbrick.nl Werkt gewoon erg makkelijk op je smartphone... Hou op met klagen, parkeren blijft (nu zelfs in afgeslankte vorm) en de overstap naar realtime is ook al gemaakt. Shut up and deal with it!

chris schreef op 24-10-2013

@Leo...tut tut tut

jacob bakker schreef op 27-10-2013

ik vind het een mooi filmpje hoor groetjes Jacob bakker

ltimmerman schreef op 03-11-2014

Het mens staat op een invalidenparkeerplaats, dan hoef je toch helemaal niet te betalen omdat het voor invaliden veel te ver lopen is naar zon paal!

Uw reactie

Naam:
Bericht: