Supercoop Nijverdal onderneemt actie tegen scholieren

Datum: 30-09-2013

13:05 uur - Een van onze bezoekers attendeerde ons erop dat vanaf vandaag de Supercoop aan de Smidsweg in Nijverdal actie onderneemt tegen de overlast die zij ondervinden van winkelende schoolgaande jeugd. Het onderstaande pamflet hangt vanaf vandaag in de hal van de Supercoop.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

tns schreef op 30-09-2013

ik hoop dat de jeugd er wat mee doen en anders veel plezier met vegen wie niet horen wil moe maar voelen toch Supercoop succes met deze actie moet3en meer winkels doen

Rene schreef op 30-09-2013

Overdag geven scholieren geld uit. Als dat niet meer mag, doen ze dat ook niet als ze volwassen zijn. Herl slim. Symptoombestrijding.

Harm schreef op 30-09-2013

Je ziet de jongeren daar alleen maar eten/drinken (hoe komen ze toch allemaal aan dat geld? En rotzooi maken, Groot gelijk dat de Supercoop actie onderneemt.

*nette schoolier* schreef op 30-09-2013

het zou lullig zijn als je tas gestolen word -_-

Joan schreef op 30-09-2013

Een goede tip word toegepast bij Nettorama in Enschede. Scholieren winkelwagentjes. Jeugd jonger dan 18jaar mogen niet meer dan 2 personen tegelijk met een studenten kar naar binnen. Aantal wagentjes 5 stuks. Zijn de karretjes op buiten mag je niet naar binnen. Zijn er hooguit 10 scholieren per keer binnen in de winkel.

lennart schreef op 01-10-2013

tja dat ze niet aansprakelijk zijn klopt dus niet. ook al zetten ze er neer dat ze niet zijn. is dus wel hun probleem als tas weg is. en tja opruimen van fietsten hok wie houd die scholieren tegen? hun zijn geen politie he dus mogen ze helemaal niet. het is idd een goeie actie maar zoek het uit voor je het op papier zet

J.K. schreef op 01-10-2013

In mijn schooltijd aten we van huis meegebracht brood. Dronken we water, melk of kochten in de kantine een kop soep en een enkele keer een flesje cola. Nu kopen ze alleen maar luxe broodjes, saucijzenbroodjes en slobberen ze het liefst de godganselijke energy drankjes !

Harm schreef op 01-10-2013

Je bent zelf verantwoordelijk voor je spullen/tas, laat een klasgenoot er even oppassen, niet zo moeilijk toch?

Anne schreef op 01-10-2013

Gewoon naar binnen lopen zonder tas hoeft geen probleem te zijn, laat de tas op school in het kluisje.

henk schreef op 01-10-2013

ze gaan nu met z.n allen naar de EMTE ik hoop dat ze daar ook actie onder nemen of de school beter is dat de ouders een keer gaan kijken

Harrie schreef op 02-10-2013

Nemen brood mee van huis en dit gooien ze in de prullebak. Vervolgens gaan ze naar de supermarkt en kopen hier lekkernij. Teveel zakgeld. Oorzaak ligt dus bij de ouders

Dick schreef op 02-10-2013

Hoe komen ze aan dat geld Harm ,nou dat zijn de zelfde kinderen die 's morgens vroeg bij de jumbo of c1000 de vakken vullen zodat jij daar weer een vol schap voor je neus hebt als je daar winkel.Een bijbaantje noemen ze dat,mogen ze dat verdiende geld dan ook uitgeven a.u.b.

truus schreef op 02-10-2013

Het gaat om diefstal, dus niet om verdiend geld , want dat geven ze niet uit.Conclusie: ze hebben geen geld om uit te geven,anders werd deze maatregel toch ook niet genomen?

nijverdalse schreef op 02-10-2013

een kwestie van opvoeden:)

leraar schreef op 02-10-2013

oke oke ik zal er aandacht aanbesteden ik zal ze in de gaten houden en ieder blikje of chips zak raap ik op en dat neem ik inde klas mee en gooi het bij hun in de klas

walter schreef op 03-11-2013

Ze zijn nog onbeschoft ook. Ze gaan op karren zitten en versperren de uitgang. Een kwestie van opvoeden.

Uw reactie

Naam:
Bericht: