Verdachten auto inbraken aangehouden in Nijverdal

Datum: 04-09-2013

20:51 uur - Een getuige zag ’s morgens omstreeks half elf een grijze auto hard wegrijden vanaf een parkeerplaats aan de Eekhoornweg in Holten. Vervolgens ontdekte de getuige op de parkeerplaats een auto met een ingeslagen ruit. Daarop belde de getuige direct de politie. Die trof de grijze auto op de Grotestraat in Nijverdal aan. In de auto werd inbrekerswerktuig en glas aangetroffen. De twee inzittenden, een 41-jarige man uit Arnhem en een 23-jarige man uit Elst, werden aangehouden.

Intussen kreeg de politie meerdere meldingen binnen van auto-inbraken. Omstreeks tien uur was ingebroken in een auto bij een tankstation op de A1 bij Holten en rond elf uur was ingebroken in een auto op een parkeerplaats van een hotel aan de Grotestraat in Nijverdal. In de auto van het aangehouden duo werden goederen aangetroffen die afkomstig waren van deze twee auto-inbraken. Bij de auto-inbraak aan de Eekhoornweg zijn geen goederen weggenomen. De twee mannen zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: