Onderwerpen in Onder de Loep

Datum: 15-08-2013

14.20 uur - Onderstaande zaken komen vanavond aan de orde in het opsporingsprogramma ‘Onder de Loep’ van RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur en zal worden herhaald om 18.09 en 19.09 uur.

 

Naderhand worden deze items ook los geplaatst op het youtubekanaal: www.youtube.com/onderdeloep.

Enschede, diefstal elektrische fietsen
Uit de fietsenstalling van de gemeente Enschede aan de Molenstraat zijn op 15 juni twee dure elektrische fietsen gestolen. Drie onbekende mannen worden hiervan verdacht en staan op de bewakingsbeelden. Wie (her)kent deze mannen of weet waar de fietsen zijn gebleven?

Wierden, zakkenrollerij
Tijdens het boodschappen doen bij de Kruidvat aan de Burgemeester J.C. van den Bergplein in Wierden wordt een vrouw bestolen van haar portemonnee. Dit gebeurde op 17 juni jl. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe een onbekende jonge vrouw de portemonnee wegneemt. Wie (her)kent deze vrouw?

Zwolle, overval op cafetaria Scheller Snack
Naast de verdachte van de overval op cafetaria Scheller Snack op zondag 11 augustus aan de Forelkolk is de politie ook op zoek naar een belangrijke getuige die tijdens de overval in de zaak aanwezig was. We tonen onder andere in de uitzending goederen die in de omgeving van de cafetaria zijn aangetroffen en mogelijk door de overvaller zijn gebruikt.

Westerhaar brandstichting
Een onbekende man op een fiets heeft op 31 juli omstreeks 23.40 uur getracht om een drogisterij aan het Kervelplein in Westerhaar in brand te steken. Op de bewakingsbeelden is te zien dat hij hiervoor een jas aan een regenpijp in vuur en vlam zet. Wie (her)kent deze man of weet meer van deze poging brandstichting?

Nijverdal, diefstal portemonnee
Een onbekende man ziet tijdens het afrekenen en inpakken van zijn boodschappen bij de Coop in Nijverdal de portemonnee liggen van een vrouw die voor hem haar boodschappen heeft afgerekend. Zij is druk met het inpakken van haar boodschappen en met haar kleinkinderen. Op de bewakingsbeelden is heel duidelijk te zien hoe de onbekende man heel onopvallend de portemonnee van de vrouw pakt en in zijn eigen boodschappenkarretje legt en meteen bedekt. Wie herkent deze man?

Oldenzaal, traangas
Op vrijdag 9 augusts om 01.30 uur, tijdens de ‘Boeskool is los’ heeft een onbekend persoon met traangas gespoten in de volle ‘Bar de Kelder.’ Dankzij alert optreden van het personeel konden de aanwezige gasten snel naar buiten. Het traangas veroorzaakte ademhalingsmoeilijkheden en een branderig gevoel in de ogen van enkele aanwezigen. De eigenaar van Bar Kelder vertelt wat er tijdens die gezellige avond is gebeurd in zijn kroeg.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: