Onderwerpen in Onder de Loep

Datum: 20-06-2013

9.40 uur - De onderstaande onderwerpen worden donderdagavond 20 juni behandeld in Onder de Loep op RTV Oost. De eerste uitzending begint om 17.09 uur. Deze wordt herhaald om 18.09 en 19.09 uur. 

 

 

Enschede: zware mishandeling door GHB

Een 48-jarige man uit Enschede raakt op zaterdag 1 juni onwel nadat hij een paar uur eerder een drankje had gedronken dat hij kreeg aangeboden van twee vissers. De man werd wakker in het ziekenhuis en daar bleek dat er onder andere GHB in het drankje had gezeten. De politie wil graag weten wie die vissers waren. De 48-jarige man heeft drie dagen niet normaal kunnen functioneren. Er wordt een reconstructie getoond.

 

Beckum: onderzoek naar ernsige mishandeling met dodelijke afloop heropend

De impact was groot toen de vader en moeder familie Meijerink uit Beckum zwaar werden mishandeld in de nacht van 23 op 24 augustus 1997. De politie heeft het onderzoek heropend na nieuw binnengekomen informatie. Het Openbaar Ministerie Oost-Nederland looft een beloning van € 15.000,00 uit voor de ‘gouden’ tip. Wie weet er meer over deze zaak en wil nu na jaren dit met de politie delen?

 

Enschede: diefstal kluis bij GAMMA

Bij de Gamma aan de Slijpsteen in Enschede werd op 31 mei uit een afgesloten ruimte een kluis met inhoud gestolen. We tonen twee mannen op de bewakingsbeelden die hiervan verdacht worden. Wie (her)kent zie?

 

Zwolle: diefstal portemonnee door 2 meisjes

Twee onbekende meisjes stelen op vrijdag 22 februari een portemonnee bij de Albert Heijn in Zwolle. Korte tijd later wordt met een pinpas die in de portemonnee zat gepind in het centrum van Zwolle. Van de diefstal en het pinnen zijn bewakingsbeelden. Die worden in de uitzending getoond.

 

Staphorst: inbraak Kruidvat

In de nacht van 6 op 7 juni werd bij de Kruidvat aan de Ebbine Wubbelaan in Staphorst ingebroken door twee onbekende mannen. Binnen enkele minuten nemen de mannen een grote hoeveelheid sigaretten mee. De inbraak staat op bewakingsbeelden. Die worden in de uitzending getoond.

 

Deventer: diefstal parfums door stelletje

Een onbekend stel steelt op donderdag 2 mei dure luchtjes bij de Douglas in Deventer aan de Lange Bisschopstraat. Zowel de man als de vrouw laten om beurten dure flessen parfum in de vermoedelijk geprepareerde tas glijden. De diefstal is door bewakingsbeelden vastgelegd.

 

Deventer: zakkenrollen door twee onbekende dames

Twee dames stelen op vrijdag 22 februari de portemonnee van een 76-jarige vrouw bij de Hema in het centrum van Deventer. De twee jonge vrouwen zijn ervaren zakkenrolsters. De twee zijn ook al eens op bewakingsbeelden van een verzorgingsflat in Zwolle Zuid vastgelegd. Van beide diefstallen zijn beelden die in de uitzending getoond worden.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: