Beachvolleybal toernooi in Luttenberg

Datum: 13-05-2013

12.26 uur - De Koning Willem-Alexander spelen gingen op 31 april helaas niet door in Luttenberg. Niet te min organiseren Jeugdgroep Aksie en Café Spoolder dit jaar weer een spectaculair beachvolleybal toernooi in Luttenberg!

 

Na het succes van afgelopen jaar, de deelname was toen divers van vriendenteams tot enkele Luttenbergse volleybalsters. De winst ging echter vorig jaar naar enkele jonge Lemererveldse volleyballers. 

Op zaterdag 15 juni en zondag 16 juni is de parkeerplaats van café-zaal Spoolder te Luttenberg omgebouwd tot een echt strand! Natuurlijk is er volop muziek, eten en drinken aanwezig om er een gezellig weekend van te maken.

Buurten, sportteams, vriendengroepen, families, zoek een team bij elkaar en geef je op voor dit gezellige en sportieve weekend!

Een team moet uit minstens 4 personen bestaan.

Zaterdag beginnen we om 14.30uur en spelen we de voorrondes.

Op zondag beginnen we om 14.00uur met de halve finales en aansluitend de finale!

Je moet 15 jaar of ouder zijn en de teams mogen gemengd zijn!

De kosten per team bedragen €15,-.

 

Voor meer informatie of om je op te geven ga je naar www.jeugdgroepaksie.nl

Voor meer informatie kunt U ook bellen met Cindy Alferink 0657760107, of Gerben Oosterlaar 0615959583.

 

Opgeven kan tot 10 juni.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: