Getuigen gezocht van schieten op woningen

Datum: 06-01-2013

BORNE - Op Oudejaarsavond of in de Nieuwjaarsnacht zijn twee woningen aan de Deldensestraat in Borne beschoten. De politie is op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de vernielingen. 

 

De bewoners van een woning aan de Deldensestraat kwamen in de Nieuwjaarsnacht thuis. In een kamer op de bovenverdieping troffen zij kogelpunten aan. Deze bleken door een raam naar binnen te zijn geschoten. Door de politie is een onderzoek ingesteld. Vermoedelijk is de woning vanaf de Julianastraat beschoten. Ook een naastgelegen woning is beschadigd, daar zijn kogels in de buitenmuur terecht gekomen. De bewoners van beide woningen waren niet thuis toen de vernielingen zijn aangericht.

 

De politie zoekt getuigen. Mensen die iets hebben gezien van de beschietingen of die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek, worden verzocht zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Alweer ik schreef op 06-01-2013

HALLO,dit is een site voor gem.Hellendoorn. (Of gebrek aan lokaal nieuws)

Redactie schreef op 06-01-2013

Dat klopt, maar de politieberichten hebben wij onderverdeeld in lokaal en regionaal.

Uw reactie

Naam:
Bericht: