Informatieavond PVVN in Deventer ziekenhuis

Datum: 29-10-2012

Op 14 november organiseert de Patiënten Vereniging Voor Neurostimulatie ( PVVN ) een informatie avond in samenwerking met de pijnpoli  van het Deventer Ziekenhuis.

 

 

 

De avond is bedoeld voor diegene die last hebben van Zenuwpijnen. De neurostimulator kan bij verschillende zenuwpijnen een verlichting geven. De simulator wordt  in het lichaam geplaatst en neemt de pijn die de zenuw doorgeeft gedeeltelijk weg.

 

Parkinson, dystrofie, problemen na een hernia en enkele diabetes problemen, zijn een aantal voorbeelden van zenuwpijnen, waarbij de stimulator een goede behandeling kan zijn. De stimulator helpt je niet van je probleem af, maar kan verlichting geven, zodat je minder medicatie nodig hebt.

 

Geïnteresseerden zijn  van harte welkom op deze avond. De avond is in de Auditorium zaal van het Deventer Ziekenhuis, Nico Bolkesteinlaan 75 in Deventer. De deur is open om 19.15 uur.

Voor meer info kunt u zich wenden tot de Patiënten vereniging via www.pvvn.nl of de Pijnpoli van het  Deventer ZiekenhuisReacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: