Vechtpartij met schietincident

Datum: 17-10-2012

ENSCHEDE - Op de Noorderhagen ter hoogte van de kruising met de Van Lochemstraat in Enschede heeft dinsdag 16 oktober een schietincident plaatsgevonden.

 

 


Omstreeks 22.30 uur kreeg de politie melding van een vechtpartij op de Noorderhagen in Enschede, waarbij omstanders knallen hadden gehoord. De politie zette een deel van de Noorderhagen af en stelde een onderzoek in. Op de locatie trof de politie sporen aan die erop duiden dat er geschoten is. In de directe omgeving heeft de politie vier verdachten aangehouden. Een 18-jarige vrouw en drie mannen (27, 28 en 34 jaar) allen uit Enschede. De 28-jarige man is bij het incident licht gewond geraakt. De verdachten zijn overgebracht naar het Politie Arrestantencentrum Twente en voor verhoor in gesloten. De politie heeft de zaak in onderzoek. Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: