Kindje overleden bij woningbrand in Hengelo

Datum: 01-10-2012

HENGELO - Op maandag 1 oktober 2012 omstreeks 14.25 uur kwam er een melding binnen van een van een woningbrand aan de Johannes Bosboomstraat in Hengelo. Omdat in de woning nog een kind aanwezig zou zijn werd er meteen groot alarm geslagen en opgeschaald wat betreft inzet van hulpverleners. 

 

 

Een bijna twee jaar oud jongentje is overleden. Zijn 30-jarige moeder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Een vijfjarig jongentje (broer/zoon) is voor nader onderzoek opgenomen in het ziekenhuis in Almelo. De forensische rechercheurs van Politie Twente zijn momenteel bezig met een technisch onderzoek in en om de woning naar de mogelijke oorzaak van de brand. Aan familieleden en betrokkenen is slachtofferhulp aangeboden. 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: