Overval cafetaria Hengelo

Datum: 01-10-2012

 

Hengelo - Zondagavond 30 september vond omstreeks 20.15 uur een overval plaats op een cafetaria aan de Josef Haydnlaan in Hengelo. De politie zoekt getuigen. 

 

 

Omstreeks 20.15 uur kwamen twee mannen de cafetaria binnen. Onder bedreiging van een mes werden de twee medewerkers die op dat moment in de cafetaria aan het werk waren, gedwongen om geld af te geven. De mannen hebben geld en sigaretten buitgemaakt en verlieten de cafetaria vervolgens via de achteringang die uitkomt op de Diepenbrockstraat. Zij zijn weggelopen in onbekende richting. 

 

Van de overvallers zijn de volgende signalementen bekend: 

Dader 1: 

  • Man van ca. 1,80 meter lang;
  • Getinte huidskleur, opvallend blauwe ogen;
  • Droeg een zwarte sjaal waarmee hij zijn gezicht gedeeltelijk bedekte;
  • Droeg een blauwe spijkerbroek en wit met grijze sportschoenen die er nieuw uitzagen.

 

Dader 2:

  • Man van ca. 1,80 meter lang;
  • Donkere huidskleur;
  • Droeg een donkere jas. 

Eén van de overvallers had een rugtas bij zich, waar de buit in werd gestopt. 

 

Maandag 1 oktober is een buurtonderzoek gehouden in de omgeving van de cafetaria. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen. Mensen die iets opvallends of verdachts hebben gezien in de Josef Haydnlaan, de Diepenbrockstraat of in de omliggende straten, worden verzocht zich te melden bij het overvallenteam van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: