Politie onderzoekt bedreiging

Datum: 15-09-2012

ENSCHEDE Politie Twente onderzoekt een bedreiging in de relationele sfeer waarbij mogelijk sprake zou zijn van een vuurwapen. 

 

 

Vrijdag 14 september omstreeks 17.00 uur meldde een Enschedeër dat hij even daarvoor bedreigd was door een 28-jarige Enschedeër. De 28-jarige zou een woning aan de Burgemeester van Veenlaan zijn binnengegaan en hij zou in het bezit zijn van een vuurwapen. Hierop heeft de politie uit voorzorg de omgeving afgezet en de hulp ingeroepen van het AT (Arrestatie Team). Rond 21.45 uur is het AT de woning binnengevallen, maar heeft niemand aangetroffen. De politie zet het onderzoek naar de bedreiging en de 28-jarige Enschedeër voort. 

 

Er zal een buurtonderzoek gehouden worden. Tevens vraagt het rechercheteam, dat met het onderzoek belast is, getuigen zich te melden. Bent u getuige geweest van de bedreiging, neemt u dan contact op via 0900-8844. Anoniem kan dit via 0800-7000.

 

De politie Twente wil nogmaals benadrukken dat er bij dit incident geen gewonden zijn gevallen en dat er geen gebruik is gemaakt van een vuurwapen.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: