Grote schade bij aanrijding A1

Datum: 09-09-2012

ENTER - Zaterdagavond 8 september vond er een aanrijding plaats op de Rijksweg A1 tussen Enter en Azelo. Bij de aanrijding hebben meerdere auto’s, maar ook de vangrail, schade opgelopen. Een 20-jarige inzittende uit Nijmegen is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Omstreeks 23.30 uur kreeg de politie melding van een aanrijding letsel op de Rijksweg A1 ter hoogte van hectometerpaal 132.8. Ter plaatse troffen agenten een ravage aan van meerdere auto’s die betrokken waren bij het ongeval. Een 20-jarige automobilist uit Nijmegen raakte vermoedelijk de macht over het stuur kwijt, kwam vervolgens rechts in de vangrail terecht, waarna de auto op de eerste rijbaan terecht kwam. De drie inzittenden van de auto verlieten het voertuig en gingen op de vluchtstrook staan. Vervolgens botste een 33-jarige automobilist uit Hengelo op de stilstaande auto. Door de aanrijding raakte ook een derde auto, die net aan het inhalen was, beschadigd.

Door de ravage werd het verkeer enige tijd omgeleid. Een 20-jarige inzittende uit Nijmegen liep door de aanrijding met de vangrail letsel op en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De Politie Twente stelt een onderzoek in.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: