Vrouw treft slapende man in woonkamer

Datum: 03-09-2012

WIERDEN - Zondag 2 september is omstreeks 07.00 uur een 26-jarige man uit Nijverdal aangehouden op verdenking van huisvredebreuk en inbraak in een woning in Wierden. De man lag te slapen op de bank in de woonkamer.

Zondag omstreeks 06.00 uur kreeg de meldkamer een telefoontje dat er een man aan de deur stond bij een woning aan de Kloosterhoeksweg. Toen agenten ter plaatse kwamen, was de man alweer weg. In de omgeving werd naar hem gezocht. Bij een woning aan de Sluizendijk zagen de agenten een onafgesloten fietsen, dus ze vermoedden dat de man daar misschien zou zijn. De bewoonster vertelde echter dat het fietsen van de bewoners waren. De agenten vertrokken weer, maar werden kort daarna opnieuw naar de Sluizendijk gestuurd. De bewoonster had de 26-jarige man slapend op de bank in de woonkamer aangetroffen en de politie gebeld. De man is aangehouden op verdenking van inbraak in de woning en huisvredebreuk en meegenomen naar het arrestantencomplex. Zondag in de loop van de dag is de verdachte weer op vrije voeten gesteld. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: