Dorpsreünie in Mariënheem

Datum: 13-07-2012

MARIËNHEEM - Mariënheem houdt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 oktober een feestweekend ter ere van het 75-jarig bestaan van het dorp.

Het programma wordt zondagmiddag afgesloten met een grote dorpsreünie in ’t As-spel. Alle (oud-)Mariënhemers zijn welkom. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen ze samen herinneringen ophalen. De organisatie roept iedereen op om oude foto’s mee te nemen. Daarnaast aan iedereen het verzoek om alle oud-Mariënhemers waarmee contact bestaat ook uit te nodigen. Er zijn diverse prijzen te winnen met het rad van avontuur. De aanwezige 75-jarigen worden extra in het zonnetje gezet. Verder bestaat er gelegenheid om het jubileumboek over Mariënheem te kopen en de tentoonstelling in de kerk over de geschiedenis van het dorp te bekijken. Deze is overigens het gehele weekend geopend. Aanvang is om 14.00 uur. De reünie duurt tot circa 19.00 uur. Meer informatie is te zijner tijd te vinden op www.marienheemonline.nl.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: