Motorrijder komt om bij ongeval

Datum: 11-07-2012

SAASVELD - Woensdagavond 11 juli omstreeks 20.00 uur vond een ernstig ongeval plaats tussen een bestelbus en twee motorrijders op de Zoekerdijk in Saasveld. Bij het ongeval is een 53-jarige man uit Saasveld om het leven gekomen en raakte een 45-jarige man uit Langeveen zwaargewond.

 

De bestelbus reed, komende vanaf het dorp Saasveld, over de Zoekerdijk richting de Bornestraat. Beide motorrijders reden ook over de Zoekerdijk, komende vanuit tegenovergestelde richting. In een flauwe bocht vond een frontale aanrijding plaats tussen de bestelbus en de motorrijders. De 53-jarige motorrijder is ter plaatse overleden. De 45-jarige motorrijder raakte zwaargewond en is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurster (20 jaar uit de gemeente Dinkelland) en de twee passagiers (52-jarige man en 50-jarige vrouw uit de gemeente Dinkelland) van de bestelbus raakten niet gewond.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van Politie Twente onderzoekt de toedracht van het ongeval. De Zoekerdijk is tot 22.15 uur afgesloten geweest in verband met de hulpverlening en het onderzoek van de VOA.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: