Drie gewonden bij ongeval op N18

Datum: 09-07-2012

ENSCHEDE - Maandagmiddag 9 juli raakten drie personen gewond bij een ongeval op de Haaksbergerstraat (N18) tussen Enschede en Haaksbergen.

 

Omstreeks 13.30 uur reed een 46-jarige automobilist uit Enschede op de Haaksbergerstraat in de richting van Haaksbergen. Bij de kruising met de Rutbeekweg wilde hij linksaf gaan. Hij stopte om voorrang te verlenen aan een tegenligger. Een vrachtwagenchauffeur die achter de Enschedeër reed, kon ondanks krachtig remmen een aanrijding met de auto voor hem niet voorkomen. De auto van de Enschedeër kwam door de aanrijding op de andere rijbaan terecht, waardoor de auto die uit tegenovergestelde richting kwam, frontaal op de auto van de Enschedeër botste. De inzittenden van deze auto, een 51-jarige vrouw en een 25-jarige man uit Haaksbergen, raakten evenals de 46-jarige Enschedeër gewond. Zij zijn alledrie met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

 

De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Als gevolg daarvan was de Haaksbergerstraat tussen de Rutbeekweg en de Oude Deldenerweg enige tijd afgesloten, het verkeer werd omgeleid.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: