Openingstijden politiebureaus tijdens vakantie

Datum: 09-07-2012

politie twenteTWENTE - Tijdens de bouwvakvakantie, van 30 juli tot en met 19 augustus, zullen de wijkbureaus op afspraak geopend zijn. Voor de wijkbureaus in Enschede geldt dit gedurende de gehele zomervakantie, van 16 juli tot en met 9 september. De clusterbureaus (in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo en Nijverdal) zijn regulier geopend.

 

De spreekuren van de wijkagenten zullen in de zomervakantie vervallen. Het wijkteam neemt tijdens de vakantieperiode van de wijkagent zijn taken waar en is regulier bereikbaar via 0900-8844. Wijkbewoners kunnen telefonisch een afspraak maken.
De inzet van de politie op straat en in uw wijk blijft gegarandeerd. De politie benadrukt dat zij uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar is. In noodsituaties via alarmnummer 112 en voor niet spoedeisende zaken via 0900-8844.

Aangifte doen via internet

Graag willen wij u attenderen op de mogelijkheid om via internet aangifte te doen van een groot aantal incidenten. Dit kan bijvoorbeeld bij:

  • doorrijden na een aanrijding, zonder gegevens van de tegenpartij;
  • vernieling, diefstal en winkeldiefstal, allen zonder verdachtenindicatie.

Bezoek hiervoor de website van de politie Twente, www.politie.nl/twente. Een bezoek aan een politiebureau is dan veelal niet meer nodig. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn naar aanleiding van uw internetaangifte, dan krijgt u vanzelf een telefoontje van de politie.

Twijfelt u of u voor uw zaak direct naar het politiebureau moet komen, bel dan eerst het algemene telefoonnummer 0900-8844. Dit nummer kunt u ook bellen om een afspraak te maken.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: