Teenage Party met Alexx en Purple Vibes in DLL

Datum: 05-07-2012

RAALTE – De Leeren Lampe presenteert op vrijdag 13 juli een nieuwe editie van de Teenage Party. Een dag later, op zaterdag 14 juli, is DJ Kahera met zijn dancefeestconcept Purple Vibes te gast in het Raalter uitgaanscentrum.

 

De Teenage Party is gericht op de jonge stappers tussen de 12 en 15 jaar. DJ Maron Hill staat achter de draaitafels. Daarnaast staat er een optreden van Alexx op het programma. Deze R&B-zanger is bekend van het nummer ‘Lief, leuk & sexy’ (waarvan de clip inmiddels al een miljoen keer bekeken is op Youtube). Hij is enorm populair in de leeftijdscategorie 13 tot 15 jaar. Inmiddels is het mogelijk om via de site van DLL, www.deleerenlampe.nl, de nieuwe Teenage Clubcard te bestellen. Deze pasjes kosten 5 euro en zijn goed voor een korting van 1,50 euro op de entreeprijs van de komende Teenage Party’s. Daarnaast mogen de junior members op 13 juli gratis naar binnen. Na reservering kunnen de pasjes op woensdag 11 juli tussen 11.00 en 20.00 uur worden opgehaald bij DLL. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs (ID of paspoort) mee te nemen. Ook wordt er een foto van je gemaakt. De Clubcard is geldig tot en met 30 december en de minimale leeftijd is 12 jaar.

De Leeren Lampe is die avond geopend van 21.00 tot 0.00 uur. De entree bedraagt 5 euro voor niet-members.

 

Danseressen

Purple Vibes op zaterdagavond is gericht op onder andere urban, reggaeton, Latin house en hiphop, maar vergeet het visuele aspect niet. Initiatiefnemer Kahera neemt DJ Molina en enkele sexy danseressen mee.

Reserveren voor het discovervoer van DLL kan die zaterdagavond tot 22.00 uur via www.deleerenlampe.nl. De entree bedraagt 5 euro. Members mogen tot 0.00 uur gratis naar binnen.

 

De Leeren Lampe is te vinden aan de Almelosestraat 2 in Raalte, tel: 0572-355855. Meer informatie op www.deleerenlampe.nl.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: