Overval wokrestaurant in Opsporing Verzocht

Datum: 02-07-2012

ALMELO - Op maandagavond 30 april is een wokrestaurant ‘Wokcentre’ aan de Hagenborch in Almelo overvallen. Van deze overval is een reconstructie gemaakt, die dinsdag 3 juli om 20.30 uur wordt uitgezonden in het programma Opsporing Verzocht van de AVRO, Nederland 1.

 

Gewapende overval door man met bivakmuts

Op Koninginnedag omstreeks 22.20 uur kreeg de politie melding dat er een gewapende overval had plaatsgevonden bij een horecagelegenheid aan de Hagenborch. Een man kwam het wokrestaurant binnen en vroeg onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp om geld. Hij heeft de eigenaar van het restaurant opgesloten. Met een onbekende buit is hij mogelijk weggerend in de richting van het Hagenborgpark. De eigenaar heeft zich uit zijn benarde positie kunnen bevrijden en is nog achter de dader aangelopen.

 

Van de dader is het volgende signalement bekend:

  • Man;
  • Zwarte kleding;
  • Gezet postuur;
  • Droeg tijdens de overval een bivakmuts.

 

De zaak heeft eerder in het RTV-Oost programma Onder de Loep aandacht gekregen: http://www.youtube.com/watch?v=dKy2L_h2ses

 

De politie is op zoek naar getuigen die meer weten van deze overval. Mogelijk heeft iemand voor de overval al bijzonderheden gezien in de omgeving van het Wokrestaurant.  Misschien zijn er getuigen die informatie hebben die van belang kan zijn voor het onderzoek. Zij worden verzocht contact op te nemen met het rechercheteam in Almelo van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: