Ravage bij aanrijding op de N35

Datum: 01-07-2012

politietwente2ENSCHEDE - Bij een aanrijding op de N35, ter hoogte van de grensovergang met Duitsland, raakten zondag 1 juli vijf personen gewond, waaronder twee kinderen.


Zondagavond 1 juli omstreeks 18.00 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de N35, ter hoogte van de grensovergang met Duitsland. Een 38-jarige Duitse bestuurder reed met zijn gezin in een auto over de N35, gaande in de richting van Duitsland. Om onduidelijke reden kwam deze bestuurder op de verkeerde weghelft. Daar reed op dat moment een 84-jarige man uit Hengelo met zijn auto met caravan, gaande in de richting van Enschede. Een aanrijding kon niet meer voorkomen worden, waarna de Duitse auto de caravan doorboorde. De Duitse auto schoot vervolgens door tegen de auto van een 28-jarige automobilist uit Purmerend, die achter de auto met caravan reed. De 28-jarige bestuurder uit Purmerend en de 38-jarige Duitse automobilist raakten ernstig gewond en werden met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. De 37-jarige echtgenote en de twee kinderen (5 en 8 jaar) raakten licht gewond en werden ter controle door ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.

Een trauma-arts van de ter plaatse gekomen traumahelikopter heeft ondersteuning geboden bij de hulpverlening ter plaatse.
Door de aanrijding is de N35 enkele uren afgesloten geweest voor al het verkeer. Omstreeks 21.00 uur werd de N35 weer vrijgegeven.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie Twente heeft een onderzoek ingesteld.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: