Zomerfeest basisschool De Blenke

Datum: 28-06-2012

deblenkeOp vrijdag 6 juli houdt basisschool De Blenke in Hellendoorn van 16.00 tot 19.00 uur een Zomerfeest op het schoolplein. Er is van alles te doen op en rondom het schoolplein.

 


Zo zijn er optredens van talentvolle kinderen, kunt u meedoen aan Oud Hollandse spelletjes, is er een speelgoed- en boekenmarkt, nagelstudio, grabbeljurk en zelfs een wasstraat, dus neem uw auto mee!! Tussendoor kan er lekker gesnoept, gegeten en gedronken worden.

De week hieraan voorafgaand staat er een container op het schoolplein om lege flessen in te zamelen. De opbrengst hiervan gaat naar 3FM Serious Request. De opbrengst van de kraampjes en activiteiten komen ten goede aan de kinderen van school. Hiervoor worden spelmaterialen voor binnen en buiten, gereedschap voor de groentetuin en spullen voor het atelier aangeschaft.

De markt wordt afgesloten met een loterij met mooie prijzen voor de kinderen die op de markt hebben gestaan.

 

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: