Winkel en geldautomaat opengebroken in Wierden

Datum: 27-06-2012

politietwente2WIERDEN - Bij een winkel aan de Anjelierstraat in Wierden is in de nacht van dinsdag 26 op woensdag 27 juni een ramkraak gepleegd. De voorpui van de winkel werd flink beschadigd en de geldautomaat, die in de winkel staat, werd vervolgens opgebroken en er werd geld weggenomen.

 

Omstreeks 03.15 uur ging het inbraakalarm af bij de winkel aan de Anjelierstraat, waarop meerdere agenten ter plaatse gingen. Aanrijdend werd doorgegeven dat een getuige had gezien dat een personenauto met vier inzittenden bij de winkel was weggereden in de richting van de Aadorpsweg. Het zou gaan om een donkere stationwagen, die bij het wegrijden geen verlichting voerde. Bij onderzoek in de omgeving, werd de auto helaas niet aangetroffen. Wel werden in de Stouweweg / Vijverstraat twee geldlades aangetroffen, die vermoedelijk uit de geldautomaat afkomstig zijn.

Getuigen gezocht
De politie wil graag in contact komen met andere mensen die iets van de inbraak hebben gezien of mogelijk een donkere auto met vier inzittenden hebben zien rijden in de omgeving van de Anjelierstraat, Aadorpsweg, Stouweweg of Vijverstraat. Ook mensen die wellicht iets verdachts hebben opgemerkt in genoemde straten of andere informatie hebben die voor het onderzoek van belang zou kunnen zijn, worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, rechercheteam Wierden, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: