Inburgeraars krijgen boek Nijverdal, heden, verleden, toekomst

Datum: 27-06-2012

boakenDinsdagavond 26 juni werd in de raad- en trouwzzaal van het Huis voor Cultuur en Bestuur het inburgerings-diploma uitgereikt door wethouder Ria Bakhuis aan zes cursisten van ROC vanTwente, locatie Nijverdal en Agens.


De cursisten hebben het afgelopen jaar met succes de inburgeringscursus afgerond. Uutgeverieje ’n Boaken heeft aan alle Nijverdalse inburgeraars het boek Nijverdal, heden, verleden, toekomst cadeau gedaan.

Nijverdal is bij uitstek een dorp van immigranten. Toen het dorp ruim 175 jaar geleden ontstond, kwamen de nieuwe Nijverdallers overal vandaan. Toen uit heel Nederland en aangrenzende landen, nu komen de nieuwe Nijverdallers vanuit alle werelddelen, uit landen zoals uit Syrië, Irak en China.
Uutgeverieje ’n Boaken vindt het dan ook passend om de nieuwe Nijverdallers een boek over hun nieuwe woonplaats aan te bieden.

boaken2

Badran Badriya en Kinda al Sulaiman tonen trots hun inburgeringsdiploma.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

bypdKikDKgBPAP schreef op 12-12-2012

Hallo allemaalIk ben niet zo'n trowue lezer van deze website maar ben blij dat ik dat nu toch even gedaan heb.Wat een verrassing te lezen dat het eerste gewonnen heeft van de koploper proficiat allemaal wat zou ik hier graag bij geweest zijn maar dan kan helaas niet meer.Ik begrijp dat de komende zaterdag ook weer spannend kan worden jullie allemaal succes vast.Ik ben trots op wat er gebeurt maar vooral trots op mijn schoondochter die nog steeds in het eerste speelt en niet te vergeten op mijn zoon die het goed doet als coach van het tweede.Herwim Frank

Uw reactie

Naam:
Bericht: