Ongeval Grotestraat Smidsweg te Nijverdal

Datum: 27-06-2012

ongeval27-6-3

Rond vijf uur vanmorgen was er een aanrijding tussen een bestelbus een vrachtwagen. Bij de aanrijding scheurde de dieseltank van de vrachtwagen open. De inhoud stroomde de straat op.


Op woensdag 27 mei 2012 om 03:56 uur kreeg de politie Hellendoorn de melding van een aanrijding materiële schade. Ter plaatse bleek dat een 61-jarige bestuurder van een bestelauto uit Hellendoorn reed over de Smidsweg en De Joncheerelaan op wilde rijden en toen in botsing kwam met een trekker met oplegger. Deze trekker met oplegger werd bestuurd door een 39-jarige man uit Apeldoorn, welke verklaarde door oranje de kruising over te zijn gereden. De bestelauto raakte de, net afgetankte, dieseltank van de trekker met oplegger, waardoor deze scheurde en de inhoud over het wegdek wegstroomde.

De Gemeente Hellendoorn is tot in de ochtend bezig geweest met het reinigen van het wegdek.

ongeval27-6-2

ongeval27-6-3

ongeval27-6-4

ongeval28-6-5

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: