RK Basisschool “De Wingerd” gaat voor “Stichting Handicamp”

Datum: 26-06-2012

wingerd

Op vrijdag 29 juni 2012, houdt basischool "De Wingerd" weer hun jaarlijkse pleinfestijn. ’s Morgens is er een sponsorloop voor alle kinderen van de school.

Om 11.00 uur starten de kinderen van groep 1 en 2. Om 11.15 uur zetten de kinderen van groep 3 t/m 8 de sokken erin. We hopen dat zoveel mogelijk mensen de kinderen komen aanmoedigen.

 

 

Tussen 17.00 uur ‘s middags en 20.00 uur ’s avonds is weer van alles op het schoolplein te doen. Zoals onder andere: het Rad van Fortuin met veel fraaie prijzen; broekhangen; touwtje trekken; een springkussen; schat graven en doelwandschieten.

Ook hoeft u een keer niet te koken. Er is genoeg lekkers te eten en te drinken.

 

Eén derde deel van de opbrengst is bestemd voor de “Stichting Handicamp’’. Eén derde deel wordt besteed aan de uitbreiding van de geluidsinstallatie, met een beamer en laptop. En één derde is voor het aanvullen van de kas van de ouderraad, ten bate van de kinderen.

Dus kom allemaal!!

 

 

Basisschool “De Wingerd”

Bachlaan 60

7442 JH

Nijverdal

0548-612055

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: