Eenzijdig ongeval met betonwagen

Datum: 26-06-2012

politietwente2BRUINEHAAR - Een 35-jarige chauffeur uit Uithuizen raakte dinsdag 26 juni gewond bij een eenzijdig ongeval.


Dinsdagmiddag 26 juni omstreeks 13.45 uur kreeg de politie melding van een eenzijdig ongeval op de Langehaarsweg in Bruinehaar. Een 35-jarige chauffeur van een betonwagen verloor om nog onbekende reden in een bocht de controle over zijn voertuig waarna deze kantelde. De chauffeur raakte hierdoor bekneld. Hulpdiensten konden de man omstreeks 17.00 uur uit zijn benarde positie bevrijden. Hiervoor werd gebruikt gemaakt van een kraanwagen. De chauffeur werd met onbekend letsel door een traumahelikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie Twente onderzoekt de toedracht. Door dit ongeval is de Langehaarsweg (N343) nog enkele uren afgesloten voor al het verkeer. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: