Bijeenkomst over grafrechten en grafrechttermijnen

Datum: 26-06-2012

gemeente hellendoornVorig jaar is er een bijeenkomst geweest met inwoners over begraven in het algemeen. Hierna is er een denkrichting besproken in het college van B&W en in de commissie grondgebied.

In deze commissievergadering is afgesproken dat dit onderwerp eerst met de inwoners wordt besproken en dat daarna de poilitieke besluitvorming kan plaatsvinden.

Onderwerpen die aan de orde komen op 4 juli zijn onder andere ‘hoe moet de gemeente Hellendoorn in de toekomst omgaan met het verlengen van grafrechten?’ De informatieavond wordt gehouden op woensdag 4 juli van 19.30 tot 21.O0 uur in de Hellendoornzaal in het Huis voor Cultuur en Bestuur en is bedoeld voor alle geïnteresseerde inwoners en betrokken organisaties.

Ook kunt u tijdens deze informatiebijeenkomst vragen stellen over de nieuwe begraafplaats aan de ‘Meester Ponsteenlaan. Omdat begraven een onderwerp is waarmee iedereen vroeg of laat hoe dan ook te maken krijgt en veel emoties met zich meebrengt, wil de gemeente graag uw mening horen. U bent van harte welkom.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: