Zwem- en spelmiddag in Het Ravijn

Datum: 14-06-2012

ravijn14-6Er is altijd wat te doen in Het Ravijn -zwem sport zorg-. Natuurlijk kun je zwemmen en van de glijbaan, maar bij slecht weer kun je ook andere leuke spelletjes doen in de sporthal.


Iedere woensdagmiddag is er een stormbaan aanwezig in het buitenbad. Naast alle andere leuke speeltoestellen is er nu ook iedere woensdagmiddag de stormbaan.

Bij slecht weer staat de stormbaan in de sporthal, van 13.00 uur tot 15.30 uur, met nog veel meer andere leuke speeltoestellen. Wil je alleen in de sporthal dan betaal je 1 euro. Wil je zwemmen en naar de sporthal dan betaal je het normale tarief.

De stormbaan heeft een indrukwekkende lengte van 13,5 meter, 3,8 meter breed en maar liefst 4,5 meter hoog kunnen de kinderen genieten van dit fantastische klauter- en klim festijn. Aan het einde van de stormbaan kun je via een  steile wand van het hoogste punt afglijden.

Dus kom samen met je vriendjes iedere woensdagmiddag naar Het Ravijn -zwem sport zorg- om te zwemmen en te spelen. Genoeg te doen in het Ravijn!! Voor wat lekkers kun je terecht bij Grand CafĂ© Lagoon.

Kijk voor meer info op www.hellendoorn.nl 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: