Opening Jongerencentrum Place 2 Be

Datum: 13-06-2012

place2be-2

Op vrijdagavond 15 juni is het zover. Jongerencentrum Place 2 Be aan de Duivecatelaan 4 in Nijverdal opent dan haar deuren. Voor de feestelijke opening is iedereen welkom.


Jongerencentrum Place 2 Be is de afgelopen 5 maanden het toneel geweest van actieve jongeren die de boel omtoveren van een verlaten voetbalkantine naar een levendig jongerencentrum. Het gebouw, dat de oude voetbalkantine is van S.V. Nijverdal (nu ENC’09), is door de gemeente aangewezen als vervanging voor Jongerencentrum ’t Honk. Het oude jongerencentrum moest weg aan de G. van der Muelenweg i.v.m. de aanleg van de tunnel.
Het jongerencentrum heeft niet alleen een fysieke verandering ondergaan, maar is ook van naam en logo veranderd. Alle veranderingen zijn door de jongeren gerealiseerd.


De opening op vrijdagavond belooft een groot feest te worden. De opening bestaat uit twee gedeeltes. Tijdens het eerste gedeelte wordt het gebouw, waar meerdere verenigingen in gevestigd zijn, geopend. Want naast  jongerencentrum Place 2 Be zijn ook CC’75 en Duikvereniging Sea Eagle gevestigd in het gebouw. Tijdens het tweede gedeelte gaan we over tot de officiële opening van het jongerencentrum. De opening wordt verricht door Wethouder Coes samen met een jongere. Wat de officiële openingshandeling is, is nog even een verrassing, evenals de Surprise-act die deze avond de muzikale omlijsting verzorgt.

 

Na de officiële opening is ruimte voor een hapje en een drankje en kan men een kijkje nemen in het hele gebouw. Later op de avond zal een DJ de rest van het feest compleet maken. Naast jongeren zijn uiteraard ook geïnteresseerde ouders (en overige bewoners van de gemeente Hellendoorn) welkom. De officiële opening vindt vanaf 19.30 uur plaats. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom om te genieten van  de Surprise-Act.

 

Voor vragen over de opening of het jongerenwerk kunt u contact opnemen met Robert Lentelink. Dat kan via r.lentelink@stichtingdewelle.nl of 0548-626154. Het jongerencentrum is ook op de social media te volgen. Twitter: @jcplace2be en Facebook: www.facebook.com/jcplace2be

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: