Vaders voor niks en noppes naar de bioscoop

Datum: 13-06-2012

zinemaEen lekker geurtje, een stoer tijdschrift, warme voetbalsokken….een cadeau voor Vaderdag is niet zomaar gevonden. Na de speciale moederdagactie komt ZINema dit keer met een actie speciaal voor alle vaders van Nederland.


Tijd om het zondag 17 juni over een andere boeg te gooien. Dit jaar kunnen alle kinderen uit de gemeente Hellendoorn hun vader verrassen met een gratis middag of avondje film bij ZINema Nijverdal mét gratis een volle bak popcorn! Voorwaarde is wel dat er minimaal één betalend gezinslid meegaat. Vaders hebben de keuze uit drie films. 


Wickie de Viking 2 (NL)
Wickie is een jonge Viking, die leeft met zijn ouders Halvar en Ylva in het kleine dorpje. In het Paleis van de Eeuwige IJs ligt de legendarische Schat van de Goden. Wickie’s vader draagt de sleutel van dit paleis om zijn nek. Als hij besluit op zoek te gaan naar de schat wordt hij dezelfde avond nog ontvoerd door Vreselijke Sven. Ondertussen begaat Wickie de ene na de andere blunder, hij lijkt niets goed te kunnen doen. Wickie heeft nu de kans om te bewijzen dat hij een echte Viking kan worden.
Er staat Wickie en zijn vrienden een groot avontuur te wachten. Ze trotseren woeste oceanen, reizen via tropische eilanden en gevaarlijke, met ijs bedekte, onbewoonbare gebieden om zijn vader te bevrijden en de schat te beschermen. Om deze strijd moet je dapper zijn…en dat is Wickie!

Sneeuwwitje (NL)
Regisseur Tarsem Singh herschrijft de sprookjesgeschiedenis als een slechte tovenares liegt en bedriegt om de troon van een weesmeisje te stelen en de aandacht van de prins te trekken. Als de schoonheid van het meisje, Sneeuwwitje, de prins weet te bekoren verbant de koningin haar naar het bos, waar een vraatzuchtig beest hongerig wacht. Sneeuwwitje wordt gered door een groep kleine struikrovers en ontwikkelt zich tot een ontembare jonge vrouw met het vaste voornemen dat wat haar ontnomen is terug te krijgen. Met de hulp van haar onderdanen bindt ze de strijd aan met de verraderlijke koningin.


Men in Black 3
In Men in Black 3, zijn Agents J en K terug ... in de tijd. J heeft in zijn vijftien jaar bij Men in Black veel gezien, maar niks, zelfs geen aliens, verbaast hem zoveel als zijn ironische, terughoudende partner. Toch, als K´s leven en de toekomst van de planeet in gevaar zijn, reist Agent J terug in de tijd om dingen recht te zetten. J ontdenkt dat er geheimen aan het universum zijn die K hem nooit had verteld – geheimen die zichzelf onthullen wanneer hij samen werkt met de jonge Agent K om zijn partner, Men in Black en de toekomst van de mensen te redden.

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: