Lustrum Foto-DVD voor Vaderdag?

Datum: 13-06-2012

foto 1543

Voor het eerst dit jaar zoekt de oud politieman en fotograaf Frits Bentsink het publiek via de media weer op om aandacht te vragen voor zijn Foto-DVD "Herkenbaar Hellendoorn-Nijverdal". 

2012 is het namelijk het 5e jaar dat een goed doel aan de DVD wordt gekoppeld. Vorig jaar werd  de opbrengst besteed aan de Molukse kerk. Dit jaar is gekozen om de opbrengst van de DVD te schenken aan “Dorkashulp Nijverdal”.

De DVD  is evenals vorige jaren qua uitvoering zeer geschikt als geschenk en wordt om die reden het meest aangeschaft. Vaderdag is natuurlijk een goed moment om de DVD te vragen of te geven. De foto’s beslaan een periode van ongeveer 70 jaar. De DVD heet met name “Herkenbaar” vanwege het feit dat vrijwel louter herkenbare plekken werden en worden gefotografeerd, het liefst met mensen op de voor- of achtergrond. Dat maakt de foto levendiger.
foto 28

Op vrijwel elke foto staat een tekst met verwijzingspijlen en/of een datum. Veel foto’s zijn gemaakt van enige hoogte, zoals uit een luchtballon en een helikopter. Ook de aanleg van de tunnel en hoe Nijverdal daarvoor was komen ruim aan bod. De laatste foto’s zijn afgelopen weekend gemaakt tijdens de paardenmenwedstrijden te Hellendoorn.

De DVD met 1600 foto´s kostte vorig jaar 16 euro. Het aantal foto´s bedraagt nu 1900 en de prijs is verlaagd naar een ½ cent per foto, zodat de DVD nu 9,50 euro kost. De DVD is te bestellen bij Frits Bentsink, Grotestraat 130/09, tel. 0651819610 .
foto 1540
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: